Hakkımızda
BİR GELENEK VE OCAKTA AMATÖR OLMAK

1961 Mayıs ayının beşinci günü. Amerikan Pazarı… Çelikler Pasajı… Derman Sokak… Ulus, Opera Karşısı…
1950 yılında Bursa’da kurulan Hacıbey Kebapçısı’nın Ankara şubesi açıldı. 1800’lü yılların ikinci yarısından bu yana özenle hazırlanıp sunulan Bursa Kebabı, 1950 yılından itibaren, İskender ailesinden sonra Hacıbey ile de anılmaya başlamıştır. Genel olarak İskender, Hacıbey, Uludağ v.b. isimlerle sunulmakta olan Bursa Kebabı, adını doğduğu şehirden alır. Bursa Kebabında, döner eti, pide, tereyağ, domates sosu ve yoğurt gibi ana malzemelerin yanı sıra ocakta amatör olmak da büyük önem taşır. Günümüzde yapılan kebapçılıkta, modern tesislerde, hijyenik ortamlarda güzel servisle hizmet ne kadar önemli ise, sunulan kebabın lezzeti de çok önemlidir. Bu geleneksel lezzet ancak geçmişten yararlanılırsa ortaya çıkar. Çünkü gelenek, modern aletler kullanılmasına rağmen, hala eski tarifler kullanılıyorsa gelenektir.
Hacıbey, geleceğin, ancak geçmişin güzelliklerine sahip çıkmakla, güzel biçimleneceğine inanmaktadır.
Bugün çağdaş tasarımla yapılandırılmış mekanlarımızda, kalite standardından ödün vermeyen bir hizmet ve sunumla ve bu hiç kaybetmeyeceğimiz amatör ruhla, sizlere bu lezzet ayrıcalığının keyfini veriyoruz.
3 kuşaktır hizmet veren Hacıbey Kebapçısı bu saygın geleneğin mirasçısı olmaktan gurur duymaktadır.